Man purse

De functionele clutch van de man purse

De man van vandaag is op zoek naar mannen tas met goede voordelen. Het moet geen rugtas zijn want dan lijkt het net alsof die op vakantie gaat. Echter wil de man ook geen leren leraren koffer aangezien dat niet cool is. Dit streept al een heel boek tassen en koffers af waarbij er bijvoorbeeld een heel mooi alternatief bij zit. De man purse is dan de beste optie voor jou. De afgelopen jaren is de man purse echt opgekomen in de samenleving en wordt steeds meer geaccepteerd. Het is toch ook niet eerlijk dat alleen vrouwen een ontzettend handige tas mogen gebruiken? In deze blog zal je lezen over de voordelen van de man purse en wat er allemaal bij komt kijken!

De metro man

De metro man is de hippe man van de 21e eeuw die meegaat met de mode. Waar voorheen de man zogenaamd onverzorgd moest zijn veranderd de trend langzamerhand meer richting uiterlijk. Het ontwerp moet wel praktisch blijven aangezien een man niet snel de hele dag met een hand zijn man purse zal bijhouden. De man purse is daarom ook aan te schaffen met een makkelijk verstelbare band die draaggemak optimaliseert. Het unieke ontwerp zorgt voor een zeer functionele clutch. Een clutch is een tas zonder handvatten die men mee kan dragen bij de hand. De man purse is eigenlijk een functionele clutch maar dan met een band waardoor die gedragen kan worden om de schouder heen. De band is ontwikkeld voor de hoogte draagcomfort en de clutch zelf bevat een ideale indeling.

De man purse

Waarom moet de broekzak van de man altijd maar uitpuilen van alle benodigdheden voordat je de deur uit kan? De vrouw loopt al jaren met een handige tas rond waarbij alle spullen gemakkelijk meegedragen kunnen worden. Geen overvolle broekzakken wat leidt tot oncomfortabele zithoudingen. Met de functionele clutch van de man purse zal geen enkele man dit ongemak meer hoeven te ervaren. Met het unieke design heb je gemakkelijk ruimte voor je telefoon, portemonnee, sleutels en extra benodigdheden. Wacht niet langer en zoek bij ons voor je nieuwe man purse.

Posted by Paulo Voorneveld

Geef een antwoord