Eva foam kopen voor wie van Cosplay houdt

Weleens van Cosplay gehoord en is het helemaal jouw ding? Lees dan verder om er wat meer over te weten. Cosplay is een vorm van performance art waarbij de liefhebbers gebruik maken van kostuums en accessoires om een personage uit te beelden. Het hoeft niet per se over een personage te gaan, hoewel dit idee het meest populair is, je zou ook zelf een personage kunnen creëren. Jouw creativiteit is hier een must. In principe verwijst Cosplay naar alle gekostumeerde rollenspellen buiten het toneel om. De personages worden vaak geïnspireerd uit manga en anime, stripverhalen en games. Ook worden bepaalde personages vaak nagemaakt uit bands als J-pop en Sound Horizon. Als fan kan je je uiten in deze personages wanneer je ernaar voelt, maar ook zijn er bepaalde forums, convergenties en sites. De kostuums en accessoires kan je kopen, maar ook zelf maken.


Eva foam kopen om jouw look af te maken

Niet iedereen is bekend met Eva foam, toch is het een goede basis voor jouw accessoires. Het is ideaal bij het maken voor, bijvoorbeeld, cosplay armor, wapens, prop en om te sandwichen met Worbla. Je kan eva foam kopen in een lichtgrijze kleur. Ook is het verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Eva foam is een slijtvaste kunststof die in de geschuimde vorm toegepast wordt in massieve banden voor onder andere speelgoed, kinderwagens en tasjes. Deze stof is dus volkomen ongevaarlijk. Het is een compacte celstructuur en niet voor iedereen even makkelijk om mee te werken. Daarom zijn er op het internet een aantal workshop te vinden zodat ook jij weet hoe je jouw eigen accessoires maakt. Eva foam kopen kan veel goedkoper uitpakken dan accessoires online kopen. Daarbij is het veel creatiever en heb je iets om trots op te zijn. Heb je alles al, maar zoek je nog iets wat jouw look af maakt? Daar is een oplossing voor; kleurlenzen kopen.

Kleurlenzen kopen voor dagelijks en cosplay matisch gebruik

Je kan alles hebben, de pruik, het kostuum, de accessoires. En toch kan er wat missen. Kijk eens door je make-up heen en kijk eens goed naar je oog kleur. Past het niet helemaal bij het kostuum? Neem het dan een stapje verder door kleurlenzen kopen. Ze zijn niet erg duur en ook leuk om te gebruiken wanneer je weer jezelf wilt zijn. Voor dagelijks en cosplay matisch gebruik, kleurlenzen kopen is altijd een goede uitkomst.

Posted by Paulo Voorneveld

Geef een antwoord