Grote maat kleding

Veel aangekomen door stress

Ik heb jarenlang een vrouw gehad en nadat zij is vreemdgegaan ben ik mijn verdriet weg gaan eten. Ik ben hierdoor enorm veel aangekomen en ben dan ook een aantal kledijmaten omhoog gegaan. Ik schaam me hier best wel voor want ik moet nu continu zoeken naar grote maten kleding heren. Wanneer ik in een winkel kom kijk ik tegenwoordig niet eerst naar de praat maar naar de maten. Ik ben namelijk van een xl naar een xxxl gegaan in een aantal maanden tijd. Het grootste nadeel hiervan is dat grote maten van kleding heren nauwelijks te vinden is. Wanneer ik naar de stad ga kan ik bij 9 van de 10 winkels niet de kleding kopen in mijn maat. Naast dat de kleding vaak niet in mijn maat te vinden is, word ik vaak ook nog op een rare manier aangekeken. Erg beschamend en vervelend.

Grote maten kleding heren vermijden door sporten

Toen ik erachter kwam dat ik bijna nergens mijn kleding kon kopen heb ik het plan bedacht om vol voor sport te leven. Dit bleek echter makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb namelijk baan waarbij ik lange dagen maak en dit kost mij dan ook enorm veel energie. Het klinkt misschien als een slecht excuus maar het is echt zo. Ik moet me voorlopig dus neerleggen bij de grote maten van heren kleding. Naast dat ik ben gaan zoeken heb ik ook onderzoek gedaan naar de opties voor kleding. Ik ben uiteindelijk op een aantal sites terecht gekomen die mijn maat wel altijd op voorraad hebben. Sindsdien bestel ik dan ook mijn kleding vaak hier.

Het gemak van grote maten herenkleding online kopen

Sinds ik mijn kleding online koop ben ik er ook achter gekomen dat het bestellen van kleding heel gemakkelijk is. Je kijkt simpelweg naar wat je mooi vindt en bestelt dit gewoon. Mocht dit de verkeerde maat zijn dan retourneer je het en krijg je de juiste maat wel opgestuurd. Een ander heel groot voordeel voor mij is dat ik niet continu naar 10 winkels hoef te gaan om te vragen of ze het kledingstuk dat ik mooi vindt ook in mijn maat hebben. Het online bestellen van grote heren maten kleding is voor mij een enorme verbetering. Ik blijf het echter wel jammer vinden dat er in de stad zo weinig rekening wordt gehouden met mensen die een maatje groter zijn. Het is namelijk al gênant om voller te zijn, maar hierdoor wordt het dus nog veel gênanter.

Hier kan je onder andere grote maten kleding kopen

Posted by Paulo Voorneveld

Geef een antwoord